Profel verdeler bezoeken? Met deze tips plan jij je bezoek efficiëntWordt je (ver)bouwdroom werkelijkheid? De hoogste tijd om hem vorm te geven. En daarbij horen natuurlijk ook nieuwe ramen en deuren.

Ongetwijfeld heb je zelf al ideeën in overvloed. Maar je zit vast ook nog met heel wat vragen. Nieuwe ramen en deuren kiezen, doe je dan ook niet in een-twee-drie. Ga daarom zeker langs bij een Profel-verdeler. Hij helpt je maar al te graag voort. Bekijk hier alvast wat je voor je bezoek kan voorbereiden, want dit is afhankelijk van nieuwbouw of renovatie.

Nieuwbouw? Spreid je plannen tentoon

Bij een nieuwbouwwoning hoort een plan. Beschik je nog maar over een voorlopig ontwerp, maar bevat het wel al de nodige afmetingen voor ramen en deuren? Dan is dat zeker voldoende voor een eerste bezoek aan je Profel-verdeler.

Vraag je architect en EPB-verslaggever gerust naar extra specificaties, zoals isolatiewaarden of verluchtingssystemen. Met al die info krijgt je Profel-verdeler een goed beeld van jouw nieuwe woning en van alle mogelijkheden.

Renovatie? Hou een fotomoment

Goed advies vraagt om een goede inleving. Breng daarom zeker foto’s mee van de binnen- en buitenkant van je woning. Ook belangrijk: zorg ervoor dat je alvast de voorlopige afmetingen hebt. Zijn die nog niet helemaal correct? Maak je dan vooral geen zorgen. Je Profel-verdeler komt sowieso nog langs voor de gedetailleerde opmeting.

Is  er een architect en/of EPB-verslaggever betrokken bij je verbouwing? Neem dan ook zeker de specificaties die je van hen krijgt mee naar je Profel Expert

Sla je inspiratiebronnen op

Denk voor je bezoek aan je Profel-verdeler ook al even na over kleine praktische vereisten. Kattenluik, opendraaimogelijkheden of beveiligingsopties: je Profel-verdeler weet altijd raad.

Stoot je bij de voorbereiding van je bezoek op foto’s of afbeeldingen die je aantrekken? Sla ze op en breng ze mee. Je Profel-verdeler doorloopt je inspiratiebronnen samen met jou.

Heeft hij jouw project helemaal in de vingers? En ziet hij jouw behoeften kristalhelder voor zich? Dan giet hij die in een offerte. Zo komt jouw woningdroom alweer een stapje dichterbij. Succes!

Vind de Profel Expert in jouw buurt!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker